Lördag- putsa, putsa

Idag skulle jag och Vicke egentligen varit och tävlat hos en av våra favoritklubbar, Dagstorportens ryttarförening men eftersom jag fortfarande har ont i min nacke var det bara att lägga ner det projektet.

Jag var mycket dum som red för Olof i förrgår trots att jag hade jätteont och nu vet jag vad smärtminne vill säga; blotta tanken på att sitta ner i kort trav får mig att spänna mig som en fiolsträng= inte bra för läkningen.

Att rida ut klarade jag av eftersom jag då kunde rida i lätt sits/ under lättridning så Vicke fick rört på sig i alla fall vilket jag tror är extra viktigt när hästarna mest står och hänger i hagarna i regnet.

Arbetet med nya lägenheten fortskrider.

Jag lyckades förhandla till mig en veckas tidigare inflytt av föregående hyresgäst mot att jag städade själv och ärligt talat hade jag gjort detta oavsett.

Jag vill städa på mitt sätt, med mina medel och veta hur det är gjort- inte misstänka att någon annan bara har spottat i en Wettexduk och vevat runt lite.

Så om ni vet var det anordnas ett mästerskap i spis-rengöring; meddela mig snarast då jag är en god kandidat till förstapriset 🙂 !

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Minstral

  Speciellt kök och badrum vill man städa själv – hur noggrant det än är gjort 🙂

  Svara
  • Birgitta

   Exakt.

   Tex badrumsgolvet såg mycket ofräscht ut med märken (typ som gulnade kalkavlagringar) som förra hyresgästen påstod inte gick bort. Och det gjorde de inte heller förrän efter HYSTERISKT hårt skrubbande med skurpulver och svinto och mina fullaste krafter.

   Samma med spisen- framför allt runt plattorna. Svart inbränt ”skit” som också krävde monsterkrafter för att försvinna.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>