Söndag- den ettriga

Eftersom jag fortfarande känner av min nacke tyckte jag att det var en god idé att Mini red Vicke idag.

Huruvuda HAN tyckte det var en lika god idé låter jag vara osagt 🙂 , Minis ridning är lite mer ”ettrig” än min och han kunde inte undkomma hennes hjälper och krav på BÅDE samling och aktivitet/ engagemang.

Glädjande nog tyckte även Mini att det var skillnad till det bättre sedan hon red för ca 1 månad sedan och jag skojar lite om att djuret är i sitt livs form (till skillnad från ägaren då….).

På lägenhetsfronten är målning av väggar och tak klara; jag valde att måla om båda rummen (vardagsrummet var ljusblått och sovrummet hade en ful tapet och mitt hatobjekt- en ännu gräsligare bård) och hallen (som var rosa!!!).

Nu är allt vitt (även köket) så att det ser rent och enhetligt ut och så kan man piffa upp med färgklickar vad gäller mattor, gardiner, kuddar och tavlor.

Imorgon blir även alla snickerier målade (i vitt)- det kan ju annars se lite gulnat ut med gammal färg på karmar och annat medan väggar och tak har målats om.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Tänk vad olika man är när det gäller smak 🙂 Jag har färg på alla väggar och väldigt diskreta gardiner och tyger. Jag älskar färg och hade målat om om jag flyttat in någonstans där allting var vitt (tråkigaste jag vet).

    Svara
    • Birgitta

      Jag hade också olika färger i alla rummen i min senaste lägenhet men har helt ändrat mig i den frågan.

      Tänker också att det är mycket lättare att byta ut gardiner och mattor tex om man skulle tröttna på en viss färg medan målning är mycket svårare att åtgärda, särskilt som detta är en hyreslägenhet och jag inte har lust att bekosta hur mycket uppfräschning som helst åt någon annan så att säga.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>