Veckan som gått

Den gångna veckan har väldigt mycket präglats av min onda nacke- den har ärligt talat påverkat i princip allt jag gjort.

Och att ta hand om en häst och flytta samtidigt som man knappt kan vrida huvudet åt varken höger eller vänster är inte det lättaste, det kan jag lova. Inte heller att köra bil….

Tack och lov känner jag mig långsamt bättre men jag är verkligen så totalt ovan vid att vara så begränsad.

Vicke har jobbat på bra trots allt och har ändå haft ett varierat schema.

Vi har ridit dressyr, ridit ut och jag har tömkört och så avslutade vi veckan med att Mini red ett pass.

Vad gäller lägenheten har jag hittills en fantastiskt bra känsla och den kommer att bli jättefin när målningen är avslutad och jag har fått dit alla möbler (har köpt en del som tyvärr inte levereras omgående).

Att bo i Malmö och köra till Staffanstorp där både hund och häst bor 2 gånger om dagen har slitit väldigt hårt på mig och logistiken har ibland verkligen inte varit lätt att få ihop så att bo runt 3 kilometer från både stall och X-make kommer tveklöst att underlätta otroligt mycket.

Jag hoppas att jag snart går in i en lugnare och mer harmonisk tid i mitt liv- det kan jag faktiskt vara värd om jag får säga (skriva) det själv.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>