Trådlöst bredband

Jag måste skaffa någon form av internet-uppkoppling och undrar vad ni rekommenderar?

Att tänka på är att jag använder datorn i snitt 1-2 / timmar per dag och endast till att skriva blogginlägg och kolla olika sidor på nätet; jag spelar således inga spel eller tittar på filmer/ tv-program.

Vill helst inte ha någon bindningstid och ”givetvis” betala så lite som möjligt 🙂 .

Vad säger ni?

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Åsa T

    Kolla alla leverantörer. Jag ville förlänga hos Tele 2, och nu kan man inte ”bara” beställa ADSL, utan måste beställa fast telefon också?? Och det ville iallafall inte vi ha… 🙁 Så vi tog telia, ska få fiber i huset snart och kommer då också att välja telia och därför tog vi det nu. så tipset är att kolla alla leverantörer innan du bestämmer dig… Tråkigt, ja, men i längden tror jag att du tjänar på det..

    Svara
  2. Anna-Kajsa

    Det beror ju lite på vad du vill ha och vad som är möjligt hos dig. 3G/4G – ADSL – fiber? En budgetvariant är ju att använda telefonen som trådlös router, om du har tillräcklig mängd surf på den och du har en hastighet i din lägenhet som du är nöjd med. Vi tittar mycket på strömmande film (SVT play och Netflix ffa) och har för närvarande ADSL, men hoppas få fiber under 2016. Däremot använder jag telefonen som router mycket när jag är på platser där det inte finns wifi – och tycker att det fungerar riktigt bra.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>