Sååå nöjd!

Det är lätt att vara efterklok; med facit i hand borde jag ha tagit fler ”före bilder” på min lägenhet för det hade varit roligt att visa er skillnaden.

Mina innerdörrar tex gav mig rysningar och fick mig nästan ensamma att spontant tänka ”nej tack” första gången jag såg lägenheten.

Som tur är mindes jag det någon klok person sa en gång: ” det enda man inte kan göra något åt vad gäller boendet är LÄGET” (och min lägenhets är bästa möjliga- inte bara sett till avståndet till stallet) så jag blundade för de hemska 80-tals (?) dörrarna och skrev på kontraket.

Insåg ju också att man faktiskt kan lämna dörrar på sprutlackering även om det kan kännas surt att lägga för mycket pengar på en hyreslägenhet men detta var sååå värt det!

För 600:-/ dörr fick jag tillbaka nedan skönheter medan de jag lämnade hade en ”bård av guld” runt allt det….heter det ”fasade” (?!?!) på dörrarna.

För övrigt kan man så klart även köpa NYA dörrar för runt 500 spänn men då hade i alla fall jag varit tvungen att byta gångjärn på mina dörrar= dyrare och mer bök.

Så vill ni piffa upp ert hem, kanske slitna otäcka köksluckor är det absolut värt en lackering och långt billigare än att byta hela köksinredningen (det gjorde vi i huset och det blev jättebra).

image

Mina skönheter….

En kommentar

  1. Minstral

    Snyggt! Speglar heter det och misstänker att det var en guldkant på spegelns kant.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>