Torsdag- fynd!

Visst är det roligt att fynda?

Och det gjorde jag med råge idag!

Såg på Facebook igår att en möbelaffär i Staffanstorp skulle sälja ut ett konkurslager med hästgrejer idag och begav mig dit så fort de hade öppnat.

Och det var nog tur för det var mycket som försvann med vindens hastighet, dock hann jag roffa åt mig allt jag ville ha utan problem.

Jag HAR ju ”allt” höll jag på att säga och kände verkligen inte att jag måste hitta ditten eller datten men alla ridstrumporna jag köpte kändes som bra köp.

Det blev 5 par (alla som fanns kvar) härligt tjocka Bocaj knästrumpor för ynka 25 kronor styck, ett 3-pack John Whitaker ridstrumpor som också kostade 25 kronor (för alla 3 paren) samt ett par………..GULDBOOTS?!?!?!?

Jag minns så väl hur jag förfasade mig när en bloggare skrev att hon hade köpt ett par guldboots som hon sedermera använde på prisutdelningen de gånger hon vann en klass (urfjantigt tycker jag) men idag kunde jag inte låta bli bootsen eftersom också de kostade 25 kronor.

Dels är de av god kvalité (Catago) och dels tänkte jag ha dom som en kul grej på Olofs träningar- det kan ju vara något att garva åt för en sådan liten summa.

Och ärligt talat kan Vicke ha dom i hagen i värsta fall ha ha ha.

Hur som helst kände jag mig mycket nöjd med mina fynd och blev ännu nöjdare då jag i efterhand insåg att jag debiterats 100 kronor (!!!!) för allt jag köpte.

Hur mannen i kassan kom fram till denna summa fattar jag inte men jag redovisade allt jag hade köpt och hade ingen tanke på att gå tillbaka och klaga- därtill var jag om inte annat för stressad då jag skulle möta upp Vickes hovslagare.

Så det blev även nya skor idag och dom är ju inga fynd som ni vet…hejdå 2500 kronor.

Idag slogs också broddar i runt om så det blir väl som förra året; då hade jag nytta av dom i 2 dagar eller nåt.

Men better safe than sorry och utan broddar hade vi nog fått en riktig is-vinter gissar jag.

Dagens dressyrpass avhölls i ridhuset och Vicke kändes bra men nu längtar jag efter Minis och Olofs tränarögon på mig- det var på tok för länge sedan sist!

image

Här (på väg till kassan) har jag radat upp mina fynd!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>