Onsdag- jag myser

Åhhh vad jag älskar känslan när man sjunker ner i soffan; nyduschad, efter att ha ätit en god middag och nu med en godisskål inom räckhåll och med vetskapen om att man har en helt ledig kväll framför sig och att djuren är väl motionerade.

Vicke och jag var ute i en timme i sol (!!!) vilket var smått otroligt eftersom dygnen den senaste tiden mest har bestått av regn och regn.

Och mycket riktigt började det åter att regna kort efter att vi kommit tillbaka till stallet- den känslan är också skön (dvs att man slapp få det över sig).

Det blev ett lättare kravlöst pass efter 3 dagars dressyrande- det viktigaste är att Vicke rör på sig eftersom han, liksom alla anläggningens hästar, står mer eller mindre blickstilla i hagarna.

Fick förresten ”min julklapp” igår- Schockemöhle-schabraket med tillhörande lindor som jag beställde över nätet och det är sååå fint!

Besökte även den där outleten jag har berättat om tidigare- utförsäljningen håller på i några dagar till och eftersom den fylls på med nya grejer då och då lönar det sig att titta förbi.

Idag blev det fler ridstrumpor för 12:50 och en grimma för 15 kronor 🙂 !

image

På tal om dagens diskussioner om hundar i sängen 🙂 .

Lilla kinesen har även 3 egna ”sängar” hos mig och 2 hos x-maken.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>