Nya naglar!

Igår hade jag besök av vän och jag passade då på att med hennes hjälp ”förnya” mina naglar med en ny gellacks-behandling.

Jag provade detta med gellack för första gången för över 2 veckor sedan och tycker att resultatet har varit fantastiskt bra.

Nu beror det säkert även på den som applicerar dessa lager av lack hur nöjd man blir (jag skulle inte göra det själv)  men detta är absolut något jag kan rekommendera till oss hästtjejer.

Jag kan inte minnas när jag använde vanligt nagellack senast; jag tycker att det är svårt att måla på snyggt och framför allt så skavs det ju av ”fortare än kvickt”. Och det finns väl inget fulare än just avskavt nagellack?

Många använder sig att olika former av ”lösnaglar” men detta är heller inget för mig- jag vill ha mina egna naglar utan diverse påbyggnader.

Att gellacken håller så pass länge tycker jag är ett enormt plus och helt klart föredrar jag DISKRET målade naglar framför omålade dito.

Men inga ”klor” i grälla färger i stallet; det ”passar sig inte” tycker jag men där är ju smaken verkligen som baken…

naglar

Ungefär så här blev mina naglar förutom att mina är rundade och inte så tvärt klippta.

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>