Lördag- sååå nöjd

Åhhh så nöjd jag är med dagens tävling!

Vädret kunde varit bättre (ihållande regn som gjorde allting blött och geggigt) men Vicke kunde nästan inte ha känts bättre, med våra mått mätt och sett till hur han har gått den senaste tiden.

I LA:3 hade jag nog den bästa känslan någonsin; inget gloende, perfekt bjudning under hela programmet (utom vid den avslutande uppridningen…vad är det med detta?!?!), jättebra vägar och inga missar- ja, jag var hur nöjd som helst tills jag såg procenten ha ha ha!

Knappt 62 % och första ekipage utanför placering.

Jag fick trösta mig med att 75 % av ekipagen (15 av 20) inte nådde just 62 % så det var nog en ”hård” domare 🙂 .

Nåja, känslan kan ingen ta ifrån mig och otroligt nog var den nästan lika bra i MSV C där vi fick strax över 64%.

6,5 på ALLA skolor- kan ni fatta?!?!?

Vi som i princip alltid får 5 och absolut max 6 på den jäkla högerslutan!!!!

Jag var även mycket nöjd med båda framridningarna där jag kunde ta det väldigt lugnt och bara checka av att allt kändes bra, vilket det gjorde.

Hoppas, hoppas att denna härliga känsla håller i sig för det var onekligen en heeelt annan feeling än hur det känns när vi genomför en ”genomsnittsritt”.

Och för kanske första gången blev det ingen direkt skillnad till det sämre när jag kom in på tävlingsbanan- det är ju annars en klassiker; att man tycker att man ”vinner framridningen” men sedan rasar mycket inne på banan 🙂 .

8 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>