Lördag- bara i Skåne?

perf

Jag undrar om det bara är i Skåne man på väg till en tävling kan tänka ”hoppas jag kommer hem…det är så jäkla mycket snö på vägarna och värre ser det ut att bli” för att 5 timmar senare och på hemväg inte kunna skymta ens ett enda litet snöspår på vägen?!?!?

Idag hade jag inte en lika bra känsla som under de 2 senaste tävlingarna men det kändes inte dåligt, bara inte lika bra alltså och inget jag kommer att fundera vidare på alls för så är det ju ibland; man kan inte alltid ha superkänsla och dag var det ändå absolut good enough.

Det blev några ”hack” i flytet när vi red vid insläppet till banan, där stod ju en människa gudbevars och dom vet man ju inte vad dom kan hitta på…suck…

Det positiva som jag tar med mig var att känslan blev bättre i den andra klassen (vi hade 64 % i LA:n) även om procenten bara blev blygsamma 62 i MSV C:n.

Jag får väl trösta mig med att 10 av 19 startande inte nådde upp till 64 % och för egen del känns det ändå som att vi har höjt vår lägstanivå sedan förra året.

Skönt också att se massor av fina hästar- det hade varit långt tristare att bli slagen av motsatsen så att säga.

Det märks verkligen att kvalitén på de hästar som tävlar idag är heeelt annorlunda mot för bara 10 år sedan…

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>