Söndag- ingen hit

win

Nej, dagens tävling var inget att skriva hem om….

I LA:n trodde jag på bättre procent än de 62 vi fick och i MSV C:n fick vi tusen missar, läs flera galoppinslag i traven.

Vicke betedde sig plötsligt som om mina sporrar grävde djupt i blodforsande och INBILLADE sporrsår och svarade alltså i gengäld med att börja galoppera flera gånger under travprogrammet.

Ja, ja…nu ska jag slicka MINA inbillade sår och ta nya tag om några veckor.

Får trösta mig med att vår lägstanivå är bibehållet höjd- hade jag gjort en sådan ritt som den i MSV C för ett år sedan hade vi väl fått runt 56 %, nu blev det strax över 60.

Och de uteblivna framgångarna till trots hävdar jag att det går åt rätt håll, om än långsamt, med bakslag ibland och ackompanjerat av en fruktansvärd konkurrens tom i dessa låga klasser.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. JohannaB

    Kan det vara på grund av att det är er farvorittävlingsplats som känslan inte blev så bra?
    Antingen att du satsade lite för mycket eller var för cool?
    Jag tycker så mycket sitter mellan mina öron (brukar skämta om att det är jag som är den tittiga av oss ;)) när det kommer till tävlandet (på träning händer det ju aldrig 😉 så antar att det är en rutingrej)

    Svara
    • Birgitta

      Tror inte att det var för att det var min favorittävlingsplats utan mer för att jag trodde att jag kunde ”trycka till” Vicke för att få mer engagemang vilket han för ovanlighetens skull besvarade med att smågaloppera på flera ställen där det skulle vara trav. Inget han brukar göra men ibland är det också så att har hästen väl kommit i denna spänning så tar det en stund att lugna ner- inget jag hann så bra. Så jag ville nog för mycket och fick denna gången fel svar från hästen.

      Svara
  2. JohannaB

    Att vilja för mycket är otroligt lätt hänt, jag får jobba mycket med mig själv i att stänga av tävlingsmomentet och rida som jag brukar… Varken mer eller mindre, för ibland är det lätt hänt att man gör för lite med tycker jag 😛
    Det ÄR svårt att tävla, och även när det inte går bra prestationsmässigt har man slagit alla dem som inte ens tog sig till start brukar jag säga 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>