Lite inspirationsbilder från Ullared, del 1

IMG_2384

Jag har länge haft fördomen att alla termoridbyxor (softshell) är fula; det har dom som jag har sett varit i alla fall men här ett snyggt exemplar för 600 pix.

IMG_2386

Om man inte är rädd för lite färg kunde man köpa dom här….

IMG_2385

…eller dom här ridbyxorna, båda för 349 kronor/ paret. Bortsett från allt annat gillar jag personligen inte alls linningen.

IMG_2387

Gissar att många flickor som gillar rosa hade kastat sig över detta utetäcke för 299 kronor 🙂 .

IMG_2389

Att detta täcke såldes till nersatt pris förstår jag till fullo; vilket gräslig färg!!!!

IMG_2390

Ett ridtäcke på temat ”färg-glatt”….

IMG_2391

…här ett om man har planer på att rida i landslaget kanske 🙂 …..

IMG_2392

…och detta i ”Golden stripe”-färgerna som jag själv köpte för 99 kronor för kanske 2 år sedan och som jag har varit och är supernöjd med.

10 kommentarer Skriv kommentar

  1. Trasselkvast

    De där ridbyxorna är grymma, skönaste vardagsbyxorna jag har. Du skulle köpt!

    Svara
  2. CeciliaL

    Ja, det var inte vackert! Far erkanna att jag sjalv borjar bli litet sugen pa (morka) softshellridbyxor… Och funderar litet pa nagot klarblatt… Men rosa gar bort for mig (och min dotter!)! Tycker inte om gralla farger pa tacken, aven om de blir lerfargade snabbt – haller mig till neutrala farger och nagot enstaka rott eller vinrott utegangstacke om det ar bra pris (da kan jag sta ut!).

    Svara
  3. Anna-Kajsa

    Menar du att termoridbyxor är fula eller att softshellridbyxor är det? De senare ser ju ut som precis vilka ridbyxor som helst. Ok, mina 12 år gamla grå pikeur börjar bli lite fula, men det är för att ytskiktet släpper och det är väl kanske inte så konstigt vid den åldern? Mina fyra år gamla mörkblå ser ut som precis vilka mörkblå ridbyxor som helst – inte en massa bling och så förstås, men antar att det inte är det du saknar? Termobyxor däremot är ju aldrig särskilt snyggt! (och som du vet tycker jag inte att det är praktiskt heller…)

    Svara
    • Birgitta

      Dessa var av softshell som ytskikt men fodrade med något termo-aktigt material; rejält varma kändes de som och snygga.

      Svara
      • Anna-Kajsa

        Japp, det är såna jag har och har haft i massor med år – varma och snygga!

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>