Fredag- som lördag

Jag antar att jag inte är ensam om att vara ”vilse på dagarna” ; det känns för mig som att det är lördag idag.

Vicke och jag har hur som helst tillbringat vår gemensamma ridtid i ridhuset och tränat på samlingen.

Jag försökte hela tiden höra Olofs ”proande” fast jag redan tyckte att jag red hur långsamt som helst 🙂  och hoppas att vi fick till en lika bra samling som den kändes.

Det blev i alla fall flera fina byten där jag red in i bytet, gjorde bytet och fortsatte efter bytet i exakt samma samlade galopp och det är något som jag har och behöver träna på, dvs att inte bli frestad att släppa iväg Vicke i bytet utan att bestämt sitta kvar i samma tempo.

Nu stundar jobb hela helgen; fördelen är att alla dagarna räknas som någon form av storhelg då man har runt 100:– mer i timmen i OB på natten samt att jag får jobba en timme mindre natten mellan lördag och söndag eftersom det är övergång till sommartid.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Bra att jobba när det blir sommartid. Sämre att vara ledig. Fast det blir skönt med ljusare kvällar.

    Svara
  2. Prick

    Jag tycker för övrigt att det alltid borde vara sommartid. Även på vintern. Det är väl då man behöver den där timmen som mest. Faktiskt.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>