3 kommentarer Skriv kommentar

  1. CeciliaL

    Har provat. Den ar bokig da det ar ett pulver och forst kommer inget, sen kommer ett moln. Funkar inte speciellt markvardigt bra, skulle inte kopa igen. Har daremot en annan produkt som funkar utmarkt bra: http://www.equestrian.com/p/veterinary/gold-label-leg-guard/540659/ – denna tar inte bort mugg om hasten val har fatt det, men om man smetar in benen i det sa fastnar inte leran. Den ar utmarkt, och betydligt billigare och enklare att applicera.

    Svara
    • Birgitta

      Ja, pulver låter bökigt!

      Har som sagt sällan problem för egen del men det är alltid bra att veta vad so funkar.

      Jag tillhör för övrigt inte heller ”spolnings-maffian” som envisas med att spola av hästens ben i tid och otid utan jag låter ofta leran torka och så borstar jag bara av benen därefter.

      Har TA I TRÄ aldrig haft problem med mugg- Vicke köptes med mugg (som han fick sommartid) men det försvann snabbt hos mig.

      Svara
      • CeciliaL

        Na, jag ar inte heller nagon spolningsfantast, men jag borstar helst inte bort en massa lera da min erfarenhet ar att om hasten har kansliga ben sa river man latt litet pa benen och irriterar dem med en hard borste. Beror pa hasten, men just den jag kopte den dar produkten till (Archie, med sina 4 vita strumpor och sma rosa kansliga ben) madde battre av att man varken spolade eller borstade, sa da var den bra.

        Pulver – hopplost – benen ar ju liksom vertikala sa det mesta av pulvret flyger i luften eller aker pa marken, mycket sloseri av produkt! Inget for mig.

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>