Fråga från en läsare om elastisk utrustning

Ingen har väl undgått de senaste veckornas debatt om de elastiska tyglarnas och sidostyckenas vara eller icke vara.

En läsare undrar: hur påverkar de ridningen, och är de bra eller dåliga?

Jag bollar över frågorna till er läsare eftersom jag aldrig ridit med denna typ av utrustning och inte kan uttala mig.

En kommentar

  1. Dressyrtant

    Jag köpte ett PS träns för två år sedan och det mest för det breda nackstycket. Jag märkte när det kom hem att det fanns vaggor. Jag tycker att min pålle funkar mycket bättre med detta träns än de jag haft innan men å andra sidan är han ju väldigt mycket mer utbildad nu. När jag byter träns tycker jag att han blir lite stummare i munnen. Jag tror nog en duktig ryttare kan vara mer säker än jag och då menar jag på GPnivå eftersom man inte kan veta om det är vaggorna eller handen som gör skillnaden.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>