Fredag- smått och gott

Även denna morgon inleddes med hästmotion, när jag är ledig och eftersom min särbo (som jag är inofficiell sambo med sett till hur mycket jag är där) ändå stiger upp tidigt är det rätt skönt att börja dagen så.

Idag passade jag på att utnyttja utebanans av regn nyvattnade underlag; jag har inte ridit där under ganska lång tid för att undvika stenlunga på grund av den tidigare långvariga torkan.

Tömkörning i allmänhet och samlande arbete i synnerhet stod på schemat men jag kunde också väldigt glädjande konstatera att travökningarna inte längre bara är ”good enough” utan riktigt bra- tänk om de var hälften så flotta med undertecknad på ryggen….

Nåja…vi tränar vidare.

Annars har dagen bestått av slöande (powernaps i soffan), betforinköp och nya skor åt den fyrbenta kärleken.

Nu sitter skorna ordentligt i 7 veckor och är absolut inte totalt nerslitna så det är bara att hoppas att det fortsätter så- tappskor är helt klart en av mina ”vardagsfasor” pga den omständliga (och dyra!!!!) skoningen.

image

En god lunch slank också ner….

image

Det är inte ofta jag äter entrecote till vardags 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>