Måndag- vila och inte

image

När jag jobbar med andras hästar brukar jag alltid mms:a ett litet ”bildbevis” till ägarna även om kvalitén brukar vara tämligen usel- inte alltid så lätt att hålla i tömmar och telefon  🙂 .

Idag har Vicke fått en vilodag som han har spenderat med sin BFF Leon i hagen.

Jag blir alltid så glad när jag ska ta in honom från hagen för oavsett mängd gräs eller hur länge han har varit ute kommer han ALLTID gående så fort han ser mig.

Själv har jag inte haft någon vilodag- jag har både tvättat, lagat mat (kors i taket….det blev ugnsbakad lax med potatismos) och tömkört en stallkamrats häst.

Chajella är så vitt jag vet aldrig tömkörd men hon tog det med ro och stannade bara några gånger och ville vända i linorna (väldigt vanligt med oerfarna hästar enligt min erfarenhet).

Men det blev både trav och galopp och jag var i ärlighetens namn mycket svettigare än hästen när vi var klara eftersom vi var i ridhuset och jag sprang ganska mycket för att ge henne en större yta att röra sig på.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>