Lördag- floating

Efter ytterligare en kväll med regn och åska läste jag klockan 2 i natt ett inlägg på Facebook författat av en av mina grannar som ville meddela att vår gemensamma källare stod under vatten.

Jag kunde dock inte göra ett dugg åt detta eftersom jag befann mig på jobbet men när jag väl var hemma i morse kunde jag konstatera att hela källaren flöt.

Ni som följer mig på Instagram eller är vänner med mig på Facebook har kanske sett filmen där jag vadar runt i källaren i mina Foppa-tofflor- inte kul….

Det blir till att ringa försäkringsbolaget på måndag även om det nog inte finns några större summor att hämta där- allt som är över 6 år gammalt får man 20 % av nyanskaffningsvärdet i ersättning och hur ofta har man nya grejer i källaren liksom? Inte jag i alla fall.

På hästfronten blev det dressyr på gräsbanan i tryckande hetta och jag sände en tacksam tanke till de vindar som alltid omger anläggningen och fläktar väldigt behövligt en sådan här dag.

Vicke och jag lyckades med konststycket att få till ”sex treor”- två gånger till och med!

Vi skulle väl gissningsvis inte få mer än max betyg 5,5 på tävling gissar jag eftersom linjen var lite väl svajig liksom ryttarens hjälpgivning men ändå 🙂 !

Nu väntar ett restaurangbesök- vi hörs imorgon!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>