Veckan som gått

vicks

Vicke har åter agerat nybörjarhäst och jag tror att han trivs fint i den rollen. Slippa anstränga sig allt för mycket och ha ägaren gående bredvid sig OM någon fara skulle dyka upp!

Ibland sägs det att ”man” aldrig är helt nöjd med vädret- efter många veckor utan i princip en droppe regn och då i alla fall jag önskade en del av den varan fick vi nederbörd så det räckte och blev över.

2 kvällar den gångna veckan har vi drabbats av skyfall och den andra kvällen resulterade detta i mitt fall i en källare under vatten- inte så fräscht.

Jag är så tacksam över att jag inte hade mer saker förvarade där och att inget var av ett sådant värde att jag skulle bli väldigt ledsen eller rejält ekonomiskt påverkad om det förstördes helt- man är väl luttrad efter alla års boende i en storstad där man vet bättre än att ha vad som helst liggande i källaren…

Minns för tusen år sedan då någon gjorde inbrott i mitt dåvarande förråd när jag bodde i hyreshus- det som stals var en burk innehållande lite färg och en tom hink- mycket mer förvarade jag inte där och det gick att se in i hela förrådet utifrån ?!?!?!?

På ridfronten har det blivit träningar för både Olof och Nina och sedan har jag förutom att träna dressyr själv även hoppat lite minihinder en dag.

Veckans uteritt stod Henrik för; han skrittade ut Vicke i en hel timme medan jag gick bredvid som moraliskt stöd 🙂 .

En vecka kvar till semester….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>