Fredag- på en vardag

För ovanlighetens skull har Vicke och jag tävlat idag, dvs på en vardag.

Vi hade inte långt att åka; bara en kvart så det var väldigt behändigt.

Jag har nu flera gånger fått rida MSV B:n före MSV C:n men det känns som det kvittar.

Hade stundtals riktigt fin och snärtig känsla på framridningen till den första klassen men tyvärr tappade vi till viss del både spänst och form inne på banan och det blev många kommentarer om ”tidvis något bakom lodplan”.

Jag har ingen riktig förklaring till varför vi inte lyckades bibehålla den fina känslan från framridningen inne på banan och procenten blev därefter; 62,7 på vilket vi i alla hamnade i den övre halvan av resultatlistan.

Till den andra klassen red jag med facit i hand fram för länge eller rättare sagt blev det för mycket ”av och på” framför allt när jag var redo att starta och det visade sig att man hade lyckats bli försenade trots få starter så jag fick skritta omkring en extra omgång vilket  blev för mycket ”off”.

Med tanke på ganska seg känsla inne på banan tyckte jag ändå att vi lyckades genomföra programmet hyfsat men resultatet blev ändå detta årets bottennapp; strax under 60 %.

Får väl trösta mig med att 8 av 14 ekipage hade under 62 % så kanske var det en lite ”sträng” domare 🙂 ?

Nåväl…man kan inte alltid vara nöjd och denna tävling var väl en sådan där mellanmjölksvariant som man bara ska glömma.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>