Söndag- bättre

imageSäga vad man vill- Vicks vet verkligen hur man blir bra på bild….

image

Väldigt nöjd med hans hull!

Idag var det tävling igen, bara 2 dagar sedan senast!

Och jag är väldigt glad att jag lyckades rätta till det som var de stora missarna i fredags, att formen dippade en del i MSV B:n och att Vicke kändes trött i klassen därpå- så vill jag inte att det ska kännas!

Jag vill inte påstå att jag är nöjd med varken dagens platser i klasserna eller procenten men det jag tar med mig som mycket positivt var betygen 7,5 och 7 på galoppombytena i MSV B:n och att hälften av betygen på galoppdelen i MSV C:n var 6,5 och hälften 7 (7 på båda enkla bytena), dvs inget betyg under 6,5 vad gäller denna gångart.

Bristerna är desamma; skolorna och travökningarna- ska prata med Olof om hur jag ska träna på detta nästa gång vi ses för det drar ner otroligt mycket att nästan alltid få betyg 5 eller 6 på dessa moment.

Men som sagt; mycket var bättre än för bara 2 dagar sedan vilket känns skönt!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Emma

    Vrider du överkroppen tillräckligt i skolorna? Brukar va det som felas för mig iaf (om det inte är att man sitter snett/inte får fram inner sittben).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>