Välkommen Molly!

I lördags var det äntligen dags: Henrik och jag åkte för att hämta vår nya familjemedlem: den 2-åriga whippettiken Molly!

Vi fick kontakt med hennes uppfödare efter att jag efterlyst en vuxen omplaceringshund på ett whippetforum på Facebook och för att göra en lång historia kort så är hon här nu!

Än så länge är det för tidigt att veta exakt hur vårt gemensamma liv kommer att gestalta sig- Molly måste få en chans att anpassa sig till oss och vi till henne men så här långt KÄNNS det jättebra!

Molly är väldigt lugn och kelig, ligger gärna nära och sover som 99 % av alla whippets i sängen 🙂 !

Jag hoppas kunna berätta mer om henne när vi har haft henne längre- vi är i alla fall väldigt glada så här långt!

image

Är inte namnet bara såååå Birgitta 6 år 🙂 ?

Bara en sådan sak fick mig att smälta direkt hi hi!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Lee

    Jättefin!!! Grattis. (Vi letade efter o köpte en knappt tvåårig omplacering, skulle icke vilja ha en valp! Han fyller 5 i december, o världens underbaraste)

    Svara
    • Birgitta

      Ja, vi ville inte heller ha en valp utan kraven var: rumsren och måste kunna lämnas ensam och kunna gå lös.

      Har ju haft en greyhound för många år sedan som inte kunde lämnas ensam ens 5 minuter (ylade) och riskerade nästan mitt boende så det vill jag inte vara med om igen!

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>