Veckan som gått

Under den gångna veckan har jag verkligen insett att vi går mot mörkare tider- nu är det väldigt uppenbart både på morgnarna och kvällarna och det finns ingen återvändo vad gäller att sommaren lider mot sitt slut.

Men ännu har vi haft några riktigt varma och soliga dagar och så länge man kan rida i t-shirt räknar jag att det är sommar.

Vicke har inte sett insidan på ett ridhus på evigheter och det är som det ska vara- tids nog kommer vi att spendera merparten av veckans ridtimmar där.

Under den gångna veckan har det blivit en jäkla massa dressyr i olika former men uppenbarligen har Vicke inte ledsnat utan gick tvärtom jättefint under söndagens tävlingar.

Veckan avslutades på bästa vis med en gul rosett i MSV C- skoj!

Annars har jag i veckan slitit massor med ett projekt jag tänkte berätta närmare om i ett separat inlägg i veckan men det kommer att bli jättebra när det är klart!

IMG_3734

Tack Vicke!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>