Stor prisskillnad

image

Det lönar sig onekligen att göra lite research via nätet om man ska köpa något och nedan följer ytterligare ett exempel på detta.

Inför att vi skulle få hem Molly frågade jag hennes uppfödare vad hon åt för mat och efter att ha fått svaret Nutra Nugggets började jag googla.

För att göra en inte så långt historia ännu kortare (min undersökning tog inte många minuter) kunde jag konstatera att det gick att köpa fodret för 439 kronor och få det hemlevererat gratis om man beställde för 500 kronor eller mer eller så kunde jag slösa min tid och mina bensinpengar och köpa maten i en djuraffär i Malmö för 570 kronor.

Valet var inte så svårt även om jag behövde köpa till lite hundgodis för att komma upp i femhundringen 🙂 !

Som en parentes kan jag nämna att det var tur att jag inte litade på listan på återförsäljare som jag också hittade på nätet för då hade jag fått köra in till Malmö förgäves om jag hade valt en speciell butik som efter mailkontakt visade sig INTE sälja fodret….

Köper ni mycket via nätet och vad handlar det då om för saker?

Jag har faktiskt vågat mig på att handla kläder på detta vis och då köpt hos Gina Tricot som har supersnabb leverans. Brukar få varorna dagen därpå!

Annars kan jag rekommendera att prova ”Wish”, en sida där man kan köpa bokstavligen allt möjligt för inga pengar men där leveransen kan dra ut på tiden. Men har man tid att vänta på tex ett nagellack för 9 kronor så är det värt det 🙂 !

Köpte också lurar till det headset Olof använder på träningen för just 9 spänn (på en annan sida jag glömt namnet på) och billigare går väl inte att få en sak, eller hur?

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Köper allt möjligt på nätet, orkar ofta inte ta mig tiden att gå i affärer och jag vet vad jag vill ha. Tycker det är jättesmidigt med nätshopping, man kan sitta hemma i soffan i pyjamasen när det passar en själv, jämföra priser och komma fram till vad man vill ha i lugn och ro. Kläder, skor, smink, prylar till hästen osv allt handlas på nätet numera! De flesta ställen har dessutom rätt korta leveranstider så har det oftast inom ett par dagar.

    Svara
  2. Lee

    Håller med! Nätshopping är toppen!Handlar det mesta så. Önskar man kunde handla mat så i vår lilla stad med….handla mat måste vara det tråkigaste o mest tidskrävande som finns!

    Svara
  3. Helena Tang

    Zooplus är jättebra! Vi har dom här med och allt jag beställt därifrån har kommit snabbt och varit jättebra kvalitet – första klösträdet jag köpte har vi ff kvar, 8 år senare

    Svara
  4. Johanna

    Handlar mycket på nätet men försöker också handla på butiker lokalt för jag vill ha dem kvar. Typ den lilla häst och djurbutiken i Svedala.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>