Lördag- en liten saga

Idag var det dags för ”Gumman-Dumman” att åka och tävla för första gången sedan hon fick för sig att det var bättre att stegra bakom transporten än att gå in i densamma.

5 lastningar senare skulle ägaren alltså prova själv idag- jag var med en god vän och tittade på en häst hon eventuellt ville köpa och kunde inte vara med.

Gissa om jag blev glad när jag fick ett sms om att lastningen hade gått jättebra och jag tänkte för mig själv ”hade nu detta varit en saga eller en Hollywood-film så hade flickan dessutom kommit hem med en rosett men nu är ju verkligheten som den är och allt kan hända”.

Men se på f..n- det BLEV en röd rosett för ekipaget och jag kände mig sååå glad och lite stolt- lite delaktig känner jag mig allt eftersom jag dessutom tömkörde djuret igår 🙂 !

Vad gäller min egen sago-häst är det inte många gånger jag avslutar ett pass efter 25 minuter men idag hade jag inte hjärta att fortsätta att rida- Vicke kändes så fin och det har blivit mycket dressyr i veckan.

Nu ska vi ut och äta och jag ska njuta av en ledig helgdag- det känns som att det var länge sedan sist!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>