Veckan som gått

Även om jag tjatar så måste jag ändå skriva att jag är så glad för det underbara sommarvädret som vi fortfarande har.  Min bil brukar visa på mellan 12 och 15 grader klockan 7.30 och en del dagar har det varit så varmt att man lätt hade kunnat åka till stranden för sol och bad.

Ni som ser fram emot hösten kommer SÄKERT att få er beskärda del av regn och rusk och jag tänker lite raljerande att de som påstår att de längtar efter att få vandra bland löven  säkerligen gör detta en eller ett fåtal gånger per höst.

DÅ kanske man tycker att det är mysigt men när man har hund och häst och vet hur snabbt lite regn kan göra hagarna leriga och hur motvilligt hunden går ut när regndroppar skvalar- tja då är just hösten kanske inte det jag ser fram emot mest här i livet.

Och som hund och hästägare måste man få ut djuren varje dag oavsett väder och då föredrar i alla fall jag sol och värme framför höstrusk.

Annars rullar livet på- eller rullar är kanske fel ord; skenar snarare! Dagarna bara avlöser varandra i ett huj!

Vicke tränar på som han ska, jag har inte hittat några lämpliga tävlingar att åka till men får han bara vara frisk (ja, jag också) så blir det nog en del av den varan framöver också.

Molly fortsätter att vara världens bästa hund och tja….det var väl det hela 🙂 !

img_3824

Härliga långpromenader med sambo och doggy har det blivit både i lördags….

img_3834

…och i söndags! Olika platser men lika mysigt!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>