Smaken är som baken….

…delad!

Och därför känns det väldigt tursamt att jag och Henrik har samma smak gällande det mesta; så även vad gäller färgval och möbler tex.

Vi har lyckats ”sätta ihop” våra två lägenheter till en på ett väldigt bra vis- det blev inte mycket som hamnade i källaren eller på tippen när jag tog mitt pick och pack och flyttade till honom.

Själv är jag otroligt beroende av ett för mig trivsamt hem och skulle inte kunna bo annat än temporärt omgiven av tapeter, golv och möbler som inte faller mig i smaken.

Vet ju folk som har bott med precis detta i ÅR för att de inte har tagit sig tiden (och kostnaden ibland) att tex tapetsera om efter flytt eller BRYTT sig för den delen men det hade som sagt inte funkat för min del.

Lägenheten jag lämnade hade tex rosa hall och ljusblått vardagsrum innan jag flyttade in och det var jag tvungen att få bort OMEDELBART-huuuu!

Anlitade en målare som kom och fixade till alla rummen någon dag innan inflytt och det var ett för mig utmärkt beslut.

Hos Henrik har det bara funnits ett rum som har ”stört” oss- hallen där en gul tapet nu har fått ge vika för vita väggar efter att min händige sambo har varit i farten.

Väldigt nöjda med resultatet blev vi eller vad sägs:

img_3879

Gult ersatt med vitt….

img_3875

…blev så här!

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>