Du milde SKAP-are (om hästrengöring)

Ni observerade väl ordvitsen 🙂 ?

Äckligt, eller hur?

Dagens fråga är om ni som har valacker/ hingstar brukar ägna er åt ”skap-rengöring”?

Jag gör det extremt sällan, tänker liksom inte på det och de gånger jag har gjort det har jag inte funnit några större mängder ”gegga”.

Men man borde nog ta en liten koll regelbundet inser jag….

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Rackemarie

    DiNozzo fick sitt skap omsett varje vecka. En häst som skaffade ut så fort han slappnade av, både på gången och om man stod still i ridhuset.

    Svara
  2. jannike

    Har försökt hitta den där ”stenen” på min valack efter att en häst i stallet varit sjuk pga sin och inte kunde kissa ordentligt. Antingen letade jag fel eller så hade han ingen. För hittade inget runt urinröret. Men jag rengör om det luktar. Annars tror jag på att det är bättre att låta det vara än att tvätta frenetiskt och störa balansen.

    Svara
  3. Lee

    Hu!!! Har bara haft ston. Tycker tuttbeläggningen som blir, särskilt på sommaren, är tillräckligt halväcklig att ta bort…. Men detta vet jag inte om jag fixat….iaf om det dessutom luktar apa 🙂

    Svara
  4. CeciliaL

    Har bara gjort det en gang som jag kan minnas, men kommer inte riktigt ihag varfor – inte pga nagot speciellt problem iaf, tror jag fick for mig att jag skulle ta bort alla flagorna Archie hade pa snoppen. Fast det vet jag inte om jag gjorde, och har inte sett nagot behov pa nagon av mina andra gossar (har 4 valackar nu).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>