Veckan som gått

Inte heller denna vecka har någon uteridning prioriterats; den dagen då jag tänkte rida ut regnade det och jag föll för frestelsen att hoppa i stället.

Annars har jag tränat på som vanligt; både hos Olof och på egen hand och har faktiskt också hunnit med att tävla 2 gånger, både i torsdags och i söndags (en klass vardera dagen).

Nyligen ”gnällde” jag lite över att jag önskade bättre tävlingsframgångar och man kan kanske undra varför jag inte lägger tävlandet på hyllan ett tag och tränar på i stället men jag ser tävlandet som en bra träning för Vicke att komma ut och för mig att få domar-status på var jag befinner mig.

Nu ska det ju sägas att jag INTE hade tävlat så här frekvent om det inte hade varit för att alla tävlingar har varit mer eller mindre ”nästgårds”- när det tar 15-30 minuter att köra och ”riva av en klass” tycker jag att det liksom är värt det- jag hade däremot inte kört 1-2 timmar till olika tävlingar flera gånger i månaden, inte heller hade jag tävlat om det hade kostat…säg 1000:– spänn per klass 🙂 .

Om vi får vara friska kommer det naturligt ett tävlingsuppehåll i december men tills dess kämpar vi på.

Och även om jag tycker att utvecklingen går i ultrarapid så måste jag ändå minnas hur det var när jag började tävla med Vicke och ganska länge framöver med tex en massa gloende på allt möjligt och en ojämn bjudning som jag inte alls kände igen från hemmaridningen.

Veckan har annars innehållit en hel del jobb för min del och ännu mer jobb för Henrik som både har jobbat OCH renoverat vår hall och trappan ner till densamma.

Jag har i alla år förundrats över hur tex deltagarna i ”Arga snickaren” har kunnat leva i byggmisär i åratal och ser hur bara någon vecka med skyddspapp, spackel och målarfärg samt en sambo som slitit med detta efter arbetstid har påverkat det dagliga livet.

Nu är dock detta avklarat liksom båda våra 50-årsfiranden så jag hoppas att vi kan få en lugnare höst än den har varit hittills.

Jag märker också att årstiden, precis som alltid, tröttar mig på ett helt annat sätt än sommaren och vissa dagar känner jag mig helt slut fast jag inte tycker att jag sliter ut mig precis.

Men så är det för många vad jag förstår och det är bara att stå ut och försöka göra så mycket roligt som man orkar.

img_4077 img_4078 img_4144 img_4157 img_4158

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>