Tisdag- tvätt och klippning

Åhhh vilken njutning att all renovering är klar, nya möbler på plats och allting där det ska vara!

För första gången på länge har jag bara kunnat njuta av vårt fina hem utan en massa måsten i bakhuvudet.

Jag har i alla fall tvättat och dammsugit min eftersatta bil- det var skönt att få bort all grus, halm mm från mattor och säten kan jag säga.

Mitt hår har också varit eftersatt hur länge som helst och idag var jag äntligen hos frisören för en välbehövlig klippning.

Vicks reds i ridhuset och jag försökte att rida samlat men med bjudning och nacken som högsta punkt- sådant som dressyrdomarna bannar mig för ibland  🙂 !

img_1254

Min älskade Gullis. I somras var både han och Hatten tunna och såg ganska härjade ut- nu är de vinterfeta med tjocka mjuka pälsar.

img_1256

Härligt höstträd- allt är inte elände med årstiden och när det som idag har varit soligt och vindstilla kan jag uppskatta de sprakande färgerna.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Marie

    Gullis är så söt! Han är fortfarande smal över ryggen, vet att stallkatts-diskussionen redan är tagen, men jag hade avmaskat honom. Kostar inte många kronor och underlättar mycket för katten under vintern särskilt!

    Svara
  2. Birgitta

    Ha ha… antingen tycker man att han är helt underbar (som jag) eller så stör man sig på hans olika defekter (krokigt framben, öronen).

    Men har du sett honom IRL?

    För han är jättetjock och definitivt inte smal över ryggen- det är vinkeln på bilden som gör att det ser ut så.

    Lyfte upp honom i morse och han väger ett ton….så klart inte nyttigt det heller men jag vill hellre ha katterna lite tjocka 🙂 .

    För övrigt avmaskar jag dom varje höst för säkerhets skull- de äter säkert allt möjligt ”skit” som kan ge mask.

    Svara
  3. Marie

    Jag tycker definitivt han är ut-söt! Och nej, jag har inte sett honom irl och vet ju att bilder inte är samma som verklighet. Är han inte smal över ryggen så är han helt enkelt inte det, det var nog vinkeln som fick mig att tycka det. Mycket bra att du avmaskar dem, heja heja!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>