Lördag- ingen hare

Nej, eftersom nära inte skjuter någon hare så blev det ingen rosett till mig och Vicke idag trots fin känsla på banan och bra procent.

Som jag skrev igår var det nyttigt att se Olof rida; jag fick upp ögonen för att Vickes register i både trav och galopp måste breddas, han måste bli mer elektrisk och sätta bättre in under sig.

Idag försökte jag rida så och det är detta jag ska fokusera på framöver.

Jag har ridit lite för passivt tidigare, nöjt mig med för lite trots att det finns mer att hämta även om Vicke tycker att min ”slätare” ridning varit behagligare för honom hi hi.

img_1333

En kommentar

  1. Caroline och unghästen Stina

    Då får man säga grattis till procenten iaf! De var ju jättefina. Se till att starta i ett lite sämre startfält nästa gång så får du med dig den där symboliska rosetten också

    Fråga som gärna får bli ett inlägg med diskussion: planerar folk sina starter på det sättet, att man t.ex. undviker en klass där ett ekipage är med som man ”alltid” förlorar mot?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>