Billig i drift

img_1227

Nyligen beställde jag ny mat till Molly och med facit i hand inser jag att jag under tidigare år varit dum som gjort mig omaket att åka och handla detta.

Man kan väldigt lätt och fraktfritt beställa över nätet, denna gången använde jag mig av vetzoo men det finns flera andra företag som erbjuder fraktfritt foder.

Så det blir inte dyrare att beställa via sin dator men väldigt mycket smidigare då den tunga säcken levereras direkt till ens ytterdörr.

Jag fick min säck efter 2 dagar- snabbt och lätt!

För övrigt kan jag konstatera att doggy är billig i drift- förra säcken varade i 3 månader och en säck kostar runt 700:– om man väljer ett bra foder och inte köper billigaste möjliga.

Nyfiken fråga till er som har hund: var köper ni maten och hur mycket förbrukar ni?

15 kommentarer Skriv kommentar

  1. DRESSYRLIV

    När jag hade Zäta så fick han Olivers och det går bara att beställa online (kan inte köpas i butik). Därmed kom alltid maten hem och det var hur smidigt som helst 🙂

    Svara
  2. Prick

    Är jag censurerad? Har skrivit några kommentarer men de syns inte och när jag provat posta om står det jag redan skickar inlägget.
    ??

    Svara
  3. Lee

    Har köpt både katt-o hundfoder mkt på nätet. Vill ge bra mat utan vete o massa skräp. Hittade av en slump ett på Granngården som är bra, så nu köper jag hans foder där. Billigt är det med. O på G-gården är man ju titt som tätt ändå 😉 Ingen aning om åtgången… det är en liten plutt som äter knappt2 dl/dag.

    Svara
  4. Frida

    Köper av min mamma som säljer färskfoder från Nordic. Nu äter vovven ”bantningsversionen” med morötter istället för spannmål då han lätt blir tjock. En 500 g korv räcker i knappt 3 dagar. Inga tillsatser utan rent slakteriavfall. Luktar apa dock så det är ett litet minus. Men min vovve som lätt är dålig i magen är mkt bättre på detta än torrfoder och pälsen glänser så man kan spegla sig 🙂 Blir lite dyrare än om man köper torrfoder men lätt värt det, hunden älskar det.

    Svara
  5. Sandra

    Till min köper jag hem 15 kilos säck, den räcker väl i 4-5 månader minst. Han är en jrt så inte jättestor i maten. Köper från en lokal djur & naturbutik.

    Svara
  6. CeciliaL

    Står inte ut med lukten av sådant där färskfoder eller sånt man ska koka, uuuurrrrk… Min får 160g Royal Canin morgon och kväll så en 15 kg säck räcker i 48 dagar och den kostar ca £40 (inkl rabatt) . Dyrt tycker jag men det är vad jag har blivit tillsagd att han ska ha (han är en registrerad servicehund och placerad hos mig av organisationen som äger honom). Får £10 rabatt per säck och han ser perfekt ut på det fodret så ser ingen anledning att byta.

    Svara
  7. Manda Stillnert

    Både beställt på nätet och köper i butik ( då till mina tre små rara katter ). De går åt en hel del mat till dem faktiskt 😛 Trodde inte de skulle bli sådan skillnad på att ha tre .När jag beställer på nätet beställer jag från Tyskland oftast, billigaste alternativet!

    Svara
  8. Trasselkvast

    Min äter Doggy som jag köper på Ica när det börjar ta slut. Inte så besvärligt med andra ord. Han är liten i maten och har fri tillgång så vet inte alls hur fort det går åt.

    Svara
  9. Anna

    Beställer kattmat från zooplus, sparar massor av pengar jämfört med att köpa hos veterinären (och vågar inte prova annat än specialfoder för ena katten har risigaste magen jag varit med om).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>