Veckan som gått

Under den gångna veckan har det blivit en blandning av lugna pass (2 uteridningsditon och ett hopp-pass) och lite mer ansträngande dressyrtränande.

En tävlingsklass hanns också med och även om det var retligt att sista ryttaren petade ner mig från sistaplaceringen så var jag nöjd med både känsla och procent.

I samråd med Olof kommer vi att försöka spänna bågen lite mer för min fina häst framöver och får han bara fortsätta att vara frisk kan det bli hur bra som helst tror jag.

Annars märks det att det börjar bli kallt och ruggigt och att mina läsare är mer aktiva på bloggen när de sitter inne mer. Rekordmånga läsningar i veckan och det är så klart kul.

Mindre kul att min bil genomgår en reparation för många tusenlappar men jag har å andra sidan vetat om den ett tag och lånar dessutom min mammas och Henriks bil (som har drag) under tiden.

img_1303img_1300 img_1319img_1311img_4249 img_1339

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>