2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Att skriva ser jag inte som kvinnligt, jag känner många män som skriver (professionellt). Att vara aktiv på sociala medier – kanske lite mer. På Facebook är mina manliga och kvinnliga vänner lika aktiva som jag uppfattar det, men jag känner till något fler kvinnliga bloggare än manliga (även om jag med nöje läser några manliga bloggare). Men som kvinna umgås jag något mer med kvinnor än med män också tror jag, det kanske spelar in?

    Svara
  2. Anna-Kajsa

    Jag var tvungen att fråga min man också. Hans observation är att han inte uppfattar att endera könet är mer aktivt, men att det är lite olika vad som skrivs och delas. Kvinnor skriver mer sociala grejer, män mer på olika ämnen. Jag tror t ex att ”livsstilsbloggar” är ovanligare bland män, men intressebloggar (i mitt fall läser jag t ex en del manliga fotobloggar) är minst minst lika vanligt bland män som bland kvinnor.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>