7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Jag fick något av ett uppvaknande när jag gick till en kiropraktor som drog lite i huden på min arm och sedan sade att ”den sitter fast för hårt, du är nog väldigt sjuk” och är nu ytterst skeptisk till allt sånt här… tror inte att tejpen gör någon direkt skada men absolut ingen större nytta heller.

    Svara
  2. Anna

    Jag har problem med er skulderblad som emellanåt sticker ut och jag får muskelspänningar och allmän irritation. Det har hjälpt mig mycket att få den tejpad på plats, så tror helt klart att det kan hjälpa hästen med, på rätt problem.

    Svara
  3. Birgitta

    Jag har aldrig provat denna typ av tejpning men tänker att det borde påverka VAR på kroppen man sätter tejpen.

    När jag fick min fot tejpad pga hälsporre höll det inte alls och hjälpte således inte.

    Svara
  4. SofiaM

    Vi hade tidigare en häst med shivering som vi tejpade när hon hade det som värst och hon blev bättre. Det höll sig bättre några veckor och så fick vi tejpa igen när det började bli sämre igen.
    De sista åren avlade vi på henne så då tejpades hon inte.

    Jag har själv använt tejp på mina hälsenor och vader och det fungerar bra. Man måste ha det på några dagar annars hjälper det inte.

    Svara
  5. Trasselkvast

    Har tejpat axlar och rygg och när det ”satt sig” hjälper det massor.

    Svara
  6. Manda Stillnert

    Intressant de där, hade faktiskt varit villig att testa på tex vår travhäst och se om de gör nytta för hennes stora tunga kropp. Själv har jag fått tejpa hälarna och de har faktiskt hjälpt.

    Svara
  7. Ingela

    Tycker det är en läskig tanke… Att ”lite tejp” kan påverka hur hästen rör sig och hur muskler används. Hur påverkas den inte då om jag råkar ha ett schabrak som är mindre bekvämt… att jag inte alltid sitter exakt rätt position i sadeln… Etc. Inte konstigt att det är svår att rida

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>