3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna-Kajsa

  Artikeln är ju en annons. Jag rekommenderar Horse & Country TV om man vill vet mer om Carl Hesters filosofi, hur det går till på hans gård och hans hästar och träning. T ex At home with Carl Hester, m fl program. En del är gamla – bl a såg jag i helgen hur en sexårig Valegro arbetade med byten. De är verkligen ett team på den gården! Alla hjälper alla med ridningen och Carl låter unga ryttare rida fina hästar.

  Svara
 2. JohannaB

  Även Carls böcker är riktigt bra!
  Kul ”artikel” som inte ens vet ett svenskt uttryck för ”topline”
  Ska man göra reklam trovärdig vore det ju bra om artikeln hade bra svenska och en struktur som läsaren kunde greppa och utvecklas med. Men huvudsaken här var väl att man fattade att Saracen är det som gör Valegro vältränad, smärt, frisk och bäst i världen. Jomenvisst 😉

  Svara
  • Birgitta

   Äh…jag skiter i ”matreklamen” och gläds åt Charlottes (och teamets) kloka resonemang och upplägg kring ridning och upplägg av motion/ träning/ vila.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>