Veckan som gått

Nja…kanske inte riktigt jag  *ASG*- skippar både cigg och dricka men fabulous kan jag fortsätta att vara!

Årets sista vecka är slut och jag kan inte tycka annat än att jag har haft ett fantastiskt fint år som helhet.

Till vår stora glädje klarade Molly nyår väldigt bra och verkade inte alls bry sig om smällarna och raketerna som ibland ven förbi lägenheten.

Trots att jag aldrig har haft en skottkänslig hund själv kan jag bli nästan rabiat när jag tänker på allt lidande som detta ofog åsamkar så många oskyldiga och för min del fick både raketer och smällare totaltförbjudas omgående.

Annars har den gångna veckan rullat på som vanligt höll jag på att säga; det har varit jobb, ridning, hundpromenader och vila under ledigheten.

Vicke och jag har varit hos Olof 2 gånger och ni som följer oss på Instagram kanske håller med om att det artar sig bra med det stora bruna djuret 🙂 ?

Jag och Olof är i alla fall nöjda och det är ju huvudsaken!

Lite hoppning blev det också i veckan och en dag skrittade vi ut tillsammans med övriga familjen.

I Skåne lyser snön med sin frånvaro och trots att jag är rustad med både flytsulor (som torde ge samma skydd som snösulor ungefär) och broddar så kan jag inte påstå att jag längtar efter den, om den nu tänker komma alls. Den som lever får se helt enkelt!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>