Er bästa stund?

Oftast kommer jag hem från stallet strax innan 16.00, kanske svettig efter ett ridpass och nästan alltid hungrig.

Efter att ha ätit, legat i badkaret för att få upp värmen och sedan lagt mig i myskläder i soffan med min kära I-phone i näven och en repris av Greys Anatomy som jag sett tusen gånger: det är min bästa stund i vardagen 🙂 !

Vilken är er?

15 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    I vardagen är det nog de dagarna jag jobbar hemma. Jag är en sådan där person som är lite trög i starten men när jag verkligen kommer igång så är jag helt ”i zonen” och går upp i jobbet helt och hållet. Kanske bör nämna att jag älskar mitt jobb… Det passar mig perfekt att inte ha något schema eller några möten som stör. I stället tar jag på mig mjuka kläder och tar pauser när det passar mig. När jag börjar nysta upp ett problem som jag har brottats med ett tag och kan ta en kopp starkt kaffe och sätta mig och bara njuta framför datorn…

    Låter kanske inte helt normalt men det är verkligen då jag är som allra mest lugn och nöjd.

    Svara
  2. CeciliaL

    Nar alla boxarna ar mockade, alla honat fyllda, alla hinkar har friskt vatten i, alla hastar ar matade och nojda och gardsplan sopad och allt ar fint. Ahhhh. Skont! Vare sig man ska ga in och ata middag eller ge sig av ut pa en ridtur.

    Svara
  3. Lee

    Lediga dagar (som idag), hästen riden på morgonen, stallet o maten fixad, hunden är rastad, o sen åka hem o inte göra nåt vettigt alls 😉

    Svara
  4. Annelie

    Min bästa stund är på mornarna när jag ska väcka min dotter.. jag kryper ner i hennes säng och väcker henne med kramar. Så mysigt att ligga där med hennes sömniga, varma lilla kropp och prata lite innan dagen sätter igång. Morgongos kallar vi detta för, och jag tar mig tid på mornarna – om några år vill hon nog inte gulla med mamma på morgonen, så jag passar på!!

    Svara
    • CeciliaL

      Vi har kvallsgos, och jag paminner mig sjalv om samma sak som du, men du har sakert gott om tid pa dig – min dotter fyller 10 i mars och vill fortfarande gosa med mamma (och pappa for den delen) varje dag!

      Svara
  5. JohannaB

    Efter uppvärmning och träningspass och som avslutning brukar jag alltid låta oss få två-tre minuter av ”njut-ridning” då vi bara gör saker vi är skitbra 😉 på och utan att bry oss om någon domare eller tränare skulle ha åsikter 😀 Min häst älskar det, och jag med, och det är dagens absolut mest euforiska minuter <3 Grym känsla!

    Svara
    • Birgitta

      Vad är det för saker?

      För mig och Vicks är det trav under lättridning och i lång och låg form. Då känns han alltid superfin och jag skulle kunna trava omkring i en evighet.

      Svara
    • JohannaB

      Nej i tävlingsform, hon älskar att få ”lyfta” och fronta upp <3 och så släpper vi loss 😀 Tempoväxlingar, övergångar, diagonalslutor, byten och piruetter typ just nu 🙂

      Svara
        • JohannaB

          Fast vi är ju skitbra på det för att ingen har en enda åsikt om hur vi utför det 😀
          Det är rent uppvisningsläge helt utan krav och kontroller 😀

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>