Jerringpriset

Jag tänker inte lägga mig i debatten huruvida rätt person vann eller ej men enligt uppgift kunde en och samma person rösta flera gånger (hur många gånger som helst, eller) !?!?!

Låter märkligt och orättvist i mina öron och risken är att det då inte blir representativt och att röster om ”fusk” hörs.

Synd och onödigt tycker jag.

11 kommentarer Skriv kommentar

  1. M

    Fast det där att ”ladda ner svt duo appen om och om igen och rösta” visade sig inte finnas belägg för. Sen förstår jag inte varför detta skulle vara fusk? När ridsporten för en gångs skull får plats i media och utövarna (dvs vi) använder plattformen till sitt ändamål är det varken märkligt eller orättvist – det är demokrati. Det enda som är synd och onödigt i mina öron är att inte stå upp för ridsporten.

    Svara
    • Bodil

      Håller med dig! Reglerna är lika för alla så jag förstår inte varför det kallas ”cup” de gånger som en hästmänniska fått priset. Dessutom har både Sarah och Stensson haft mer mediatid, det borde väl kallas orättvist? Nä, det är Stockholms innerstads journalister som inte fattar att ridsporten är stor, både med antalet utövare och sådana som jag som ff har ett intresse även om jag inte rider längre. Det man borde fundera på är väl snarare varför ridsportens anhängare är så lojala och ”på”, de andra sporterna borde ju vara intresserade av fenomenet?!?!?

      Svara
      • M

        En av de största anledningarna till varför jag tror ridsportens utövare enas vid dessa tillfällen är att vi ofta blir förminskade i både samhället och media. Hur ofta har vi inte hört ”lek inte med maten, hästridning är ingen sport, hästen gör allt jobb” och liknande?

        Svara
    • Birgitta

      Nej, mest rättvist blir det om man bara kan rösta en gång per person och då slipper man snacket om ”kupp”.

      Svara
      • M

        Har de andra åren också inneburit en ”kupp” från alla som röstat flera gånger? Varför är det negativt att ridsporten gjorde en ”kupp” (eller helt enligt reglerna kunde rösta flera gånger) för att rösta fram Peder?

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>