Onsdag- kul, kul, kul

Som jag skrev härom dagen var det en allt för lång evighet sedan jag tränade men idag var det äntligen dags.

När Birgitta Kjellin äntrade ridhuset bad jag om fokus på skolorna och nog fick jag rida skolor alltid 🙂 !

Birgittas träningar är väldigt intensiva så det är tur att både jag och framför allt Vicke är i god kondition- det var inte många minuters återhämtning under de 50 minuter träningen pågick.

Jättebra att jag verkligen fick ”nöta” skolorna, både utmed långsidorna och på diagonalen och slutorna gjorde jag i både trav och galopp.

Som vanligt var det jätteroligt att träna och jag skulle gärna göra det flera gånger i veckan om det hade varit möjligt.

Nu är jag rätt så mör- förutom dressyrträningen klippte jag en XL- häst vilket tog lite på krafterna, det var ganska stora ytor att bearbeta 🙂 !

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Dagge

    Vad kul att du testar lite andra tränare :-). Eller har du tränat för henne tidigare?

    Svara
    • Birgitta

      Birgittas ena dotter har häst i vårt stall så vi är några stycken som har ridit för henne några gånger tidigare i vinter.

      Både Birgitta och Olof har mycket omkring sig så jag som vill träna ofta känner att jag vill passa på när tillfälle ges.

      Och det är onekligen praktiskt med någon som kommer till anläggningen.

      Sedan ska personen så klart vara vettig och upplägget ska passa med ordinarie tränare men det tycker jag absolut att det gör.

      Förra året tränade jag ju ibland för Nina som hade jobbat hos Hasse Hoffman men hon flyttade tyvärr till Danmark i somras.

      Svara
  2. SofiaM

    Visst är det härligt med så intensiva träningspass 😀
    Vi har instruktörsträning för Johan Wessner och det är också väldigt intensivt. Efter 20 min känns det som vi har ridit minst 40 min.
    Han är bra att träna för och vi går alltid med ett nöjt leende på läpparna efteråt!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>