Fredag- pannluggsdrag

Efter gårdagens vilodag tyckte jag att det kunde passa med en repetition av det vi gjorde på träningen för Birgitta Kjellin i onsdags.

Så det blev mycket skolor och försök av visulalisering hur någon ”drar Vicke i pannluggen” i ingången till skolorna.

En stallkamrat hade filmat 2 mycket korta sekvenser från träningen men det räckte för att jag skulle se 2 saker som jag inte uppfattade under träningen; mina händer blir ibland för höga (såg inte klokt ut…huuu….) och Vicke dippade någon enstaka stund väl mycket i formen så detta såg jag också till att INTE åstadkomma idag 🙂 !

Film är ibland ovärderligt som avskräckande exempel ha ha!

För övrigt har vi idag haft ett helt underbart väder i mina trakter och jag har faktiskt i flera dagar nu haft lite ”vårkänning” – det är något jag inte riktigt kan sätta fingret på…en doft, en känsla…att våren är på väg.

Bakslag i form av skitväder lär det väl bli men våren är på G…tro mig!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>