Som man frågar får man svar….

….eller inte?

Sitter och läser en tråd där skaparen undrar vilka benskydd folk använder till sina hästar i hagen.

En överväldigande majoritet svarar ”inga”?!?!?!

Nu var det ju inte det frågan gällde med många bror Duktig kände sig genast manade att svara?!?!

Intressant fenomen tycker jag; det här hur folk svarar på heeelt andra saker än det man frågar om och också hur inlägg och svar på dessa kan ”vandra iväg” åt en massa olika håll som man inte alls förväntade sig.

Händer ständigt på min blogg tex och är för det mesta bara givande.

Men en del människor är också väldigt fokuserade på sig själva och ser liksom till att lyckas vända på allt så att det handlar om dom.

Hade en vän som om man tex mailade henne och kommenterade ”min häst gjorde en fin skänkelvikning idag” (en mening) så fick man som svar tillbaka en ROMAN om hur fin hennes häst hade varit på den senaste träningen- ner i minsta detalj.

Och så var det vad man än skrev om. Blev väldigt tröttsamt till slut faktiskt för allt handlade bara om henne.

Men som sagt; intressant fenomen tycker jag 🙂 .

En kommentar

  1. Mia

    Jag tycker att det är ett genomgående fenomen. Jag upplever att nästan alla är allra mest intresserade av att berätta om sig själv numera. Jag testade en längre tid, lyssnade på monologerna i min bekantskapskrets och upptäckte att det sällan var någon som frågade något. Nu kanske jag är en tråkigt typ , men det hela resulterade i att jag faktiskt inte umgås så mkt längre med andra mer än min bästa vän. Det blir så enahanda att det inte finns så mkt intresse att samtala OM tex hästar utan bara ett evigt berättande om hur de egna hästarna gör när man blöter betfor för mkt, så mkt blablabla

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>