Fredag- massage

Idag inledde jag dagen med att tömköra min favoritponny och som vanligt gjorde hon mig inte besviken.

Jag fick se den mest samlade galoppen hitills i båda varven- något både jag och ryttaren arbetat med så det är kul när man ser resultat.

Jag låter Miss May galoppera så sakta att hon nästan bryter av till trav och först då understödjer jag med pisken så att det inte BLIR trav och det såg mycket bra ut.

Vicke fick jobba med vuxentränset idag- Olof rider numera alltid på kandar medan jag gör det max en gång i veckan.

Fördelen är att halvhalterna går igenom lättare, nackdelen är att formen kan dippa en aning så jag vill tex inte rida med det på tävling än.

Själv har jag varit och fått massage och du milde vad ont det gjorde!

Jag bad massören att ”ta i” och det gjorde hon uppenbarligen för det var då ingen risk att jag skulle somna under tiden vilket jag nästan gjort hos vissa massörer.

Men jag vill ha effekt; känner av min nacke då och då och ska se om massagen kan hjälpa till att få bort stelhet och ”spärrar” jag kan märka av ibland.

Ni som har möjlighet att få friskvårdsersättning via jobbet; använd det till massage om inte annat! Synd att pengarna bara brinner inne liksom.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Vet att många tycker kandar är tortyr etc (eller kanske inte många men högljudda) men han ser då både nöjd och himla stilig ut!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>