Veckan som gått

Nu är våren definitivt kommen till Skåne och rapsfälten har börjat blomma!

Jag läser på Facebook att många har fått de planerade fölen- tyvärr blir det inga på vår anläggning i år.

Jag förstår ju stoägarna då detta oftast är en förlustaffär men själv har jag ju tidigare år haft väldigt roligt med de små knytena som jag har kunnat leka med och se växa upp.

För egen del rullar livet på som det ska och inga större världssensationer har inträffat.

Ja, det skulle väl vara helgens placering i MSV B för oss vilket så klart var väldigt roligt eftersom jag var så nöjd med ritten.

Var också på massage hos en ny massör i fredags och det tog inte lång stund därefter innan hela ryggen började kännas som ett enda stort blåmärke. Känner fortfarande av det rejält men då är det väl ett tecken på att det har gett effekt?

Vicke och jag har varit hos Olof 2 gånger.

I måndags fick jag se hur passage-poletten ramlar ner mer och mer och dels är det fantastiskt kul att se sin häst jobba så ambitiöst och koncentrerat och dels tror jag att detta kommer att hjälpa travökningarna som har varit vår akilleshäl sedan dag 1 och som även förra ryttaren, som är långt skickligare än jag, inte fick till bra.

Och faktiskt fick vi en av våra extremt sällsynta 7:or på en travökning i helgen, tillfällighet eller ej 🙂 .

Rensade förresten lite bland filmer och bilder på min telefon och där blir ju de utbildningsmässiga framstegen tydliga- de piaffembryon som jag tyckte var så bra vid årsskiftet ser heeelt annorlunda ut idag, till det bättre då 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>