Inte lätt att vara storbloggare

Läst på Nellie Berntssons blogg (en kommentar från en läsare):

”Varför är uppdateringen så dålig? Liksom 2 inlägg per dag typ….tycker det blivit sjukt tråkigt att läsa tyvärr!”

Alltså….

Tjejen (17 år) har 4 hästar som ska ridas, tränas och tävlas, hon sköter mockning, fodring och hagutsläpp/intag själv, har femtioelva olika uppdrag både på hemmaplan och runt om i Sverige, filmar titt som tätt och så har hon mage att bara uppdatera 2 gånger om dagen. Ja fyyyyy!!!!!

3 kommentarer Skriv kommentar

 1. LenaB

  Haha, ja det var ju verkligen sjukt dålig uppdatering;-)
  Följer själv inte så många bloggar men tycker ju förstås att det är kul om det varit ngn form av uppdatering sedan jag tittade in där sist, men flera ggr/dag, njaa det förväntar jag mig liksom inte.

  Svara
  • Birgitta

   Nu lever ju förvisso denna tjej gott på sina sociala medier men jag tycker ändå att det är beundransvärt att hon orkar blogga så frekvent efter 7 år (!) och med allt annat hon har på sin agenda.

   Och även om bloggen mest handlar om hoppning tycker jag att den är intressant. Beundrar som sagt tjejens driv.

   Svara
 2. Dagge

  Tycker hon är fantastisk. Hon har ju skrivit rätt länge nu att hennes mål är att rida junior EM. I början tyckte man … ”jaja dream on”, men nu är hon fasen med i leken och krigar om platserna. Jag är klart imponerad av henne.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>