8 kommentarer Skriv kommentar

 1. Mikaela

  Håller med dig! Jag tog upp telefonen när det ringde, såg att det var från utlandet och hann knappt reflektera över det förrän det slutade ringa. Tre signaler sen las det på, de vill verkligen att man ringer upp. Tror dock att många inte ens reflekterar över att det inte är svenska nummer :/

  Svara
 2. Minstral

  Tror också det är så att man inte reagerar på numret utan bara ringer upp missat samtal. Tror ju inte någon tänker att oj samtal från Somalia, måste ringa tillbaka.

  Svara
 3. Frida

  Folk har ju gått på dessa ”Nigeria mailen” också så detta känns inte så konstigt att folk går på. För några år sedan var det ngt liknande men då ringde det och när man svarade så var det ngn som skrek på hjälp och sedan bröts det, när man då ringde upp (för man blev väl orolig så klart) så blev man lurad på pengar på ngt sätt. Det finns många kreativa sätt att lura människor och är det bara 1 av 1000 som går på det så är det säkert lönsamt.

  Jag ringer heller aldrig upp om jag inte vet vem det är som ringt, inte för att jag är rädd att bli lurad men jag vill inte riskera att behöva prata med ngn jag inte vill prata med. Hatar att prata i telefon och undviker det helst om det inte är nödvändigt….

  Svara
 4. ÅsaT

  Ja, svårt att förstå att man ringer tillbaka? Men det är många barn som har telefoner idag, de tänker kanske inte så långt och ringer upp? Jag fick samtal från Nigeria häromdagen men jag gör som du Birgitta, kollar alla på eniro innan jag ringer upp…

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>