5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Linda Ferne

  För att alla kanske inte har de 350 kr att lägga till?? Går utmärkt och putsa upp smutsiga stallskor!

  Svara
 2. mymind

  Kanske för att nån tycker att färdigt ”ingångna” skor är skönare att ha än nya med skarpa kanter och styvt läder… Jag har ju gjort mina missar när jag köpt begagnat via nätet, men också fynd. En gång var jag väldigt tveksam när jag fick hem paketet men blev extremt överraskad när avsändaren putsat av skorna alldeles tiptop innan avsändning och berättade dessutom med en liten lapp inuti vad hon hade putsat med :). En annan gång blev jag förskräckt när jag öppnade paketet och var säker på att jag blivit lurad, mindes inte att skorna jag såg på annonsen var så skitiga och tilltufsade, men när jag putsat upp dem och provade dem var de sååå sköna på fötterna att jag förlät att avsändaren inte putsat dem… Men jo, jag tycker också att det verkligen är konstigt att nån kan försöka sälja ett par skor och visar upp dem så smutsiga – helt oförståeligt!

  Svara
 3. DRESSYRLIV

  Nej alla har kanske inte pengarna (men så oändligt stor skillnad är det inte på 150 kronor plus frakt och 300 kronor på rea). Hur som helst: det ser väldigt risigt ut med oputsade skodon. Ofattbart att man inte bemödat sig att putsa. Lädret mår ju knappast bra av att vara täckt av sådan dynga …

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>