Veckan som gått

Bara några veckor kvar till semestern nu och jag har börjat nedräkningen.

Under den gångna veckan blev det definitivt klart med hundvakt under vår utlandsresa och det känns jätteskönt att ha detta avklarat.

Molly är nog även objektivt sett en mycket lättpassad hund som bara kräver en säng och soffa att sova i men man ska ju ändå hitta någon som kan ha henne i en hel vecka och som passerar mitt och Henriks nålsöga 🙂 .

Vädret i mina trakter uppfyller än så länge inte mina krav för att falla inom kategorin ”bra sommarväder”- därtill har det varit för mycket regn och molniga timmar och nästan inga chanser att sola och få lite färg på kroppen.

Men insekterna håller sig i alla fall på tämligen behörigt avstånd och det är värt mycket.

Jag vill inte ha en häst som vankar av och an i hagen eller ännu värre springer för att försöka slippa flygfäna.

Vi har inte tävlat i helgen men Vicke känns jättefin och visade upp sig utmärkt när Olof red i början av veckan.

Helgen har i stället nyttjats till mycket kvalitetstid med Henrik- det gäller att passa på när varken jobb eller just tävlingar (som kan ta en hel dag i anspråk) står på schemat.

Vi har tagit långpromenader med Molly, varit ute och ätit och bara umgåtts i största allmänhet- det behöver inte vara så märkvärdigt för att vi ska trivas och skratta vilket är underbart!

På bloggen har vi haft en del intressanta diskussioner- alltid lika roligt tycker jag!

Låna gärna 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>