Veckan som gått

Under den gångna veckan arbetade jag mitt sista pass i början av densamma innan en lång sommarsemester!

Vicke och jag var hos Olof 2 dagar i rad- i tisdags red den sistnämnde och gjorde seriebyten så det stod härliga till (15 ettor tex) och i onsdags red jag- med inte så bra känsla tyvärr.

Vicke kan bli fruktansvärt spänd av enstaka ting- kor har jag ju redan berättat för er om och vattenspridaren på Olofs utebana är i paritet med dessa.

Nu stod spridaren på när vi kom och det hjälpte inte att den därefter stängdes av-  Vicke förblev spänd hela passet och det är vid dessa tillfällen, som tack och lov inträffar typ en gång om året, som man skulle vilja säga ”Tack som fan för dom utslängda 600 kronorna Vicke”.

Fast dels ÄR det bra att i alla fall någon gång träna under sådana här omständigheter också och dels ”vet” jag att allt är glömt till nästa dag och då är det bara att träna vidare.

Och så blev det också….

Och i fredags var allt förlåtet när gossen traskade runt i ösregn utan att vifta på örat och tog en fjärdeplacering i en MSV C hos en grannklubb.

Sedan dess vilar både Vicke och jag, han med sin bästis i hagen och jag med min älskade Henrik på ön Brac utanför Kroatien.

Vi kom i lördags och lämnade 2 dagars konstant regnande i Skåne- här står sol och bad på schemat i en vecka vilket lär vara precis lagom.

Molly passas av ett par i Malmö som är några år äldre än vi- känner jag doggy rätt kommer vi att få slita vår hund ur deras händer när hon ska hämtas ha ha!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>