Lördag- guld

Det känns lite overkligt att förflytta sig från stekheta Kroatien till mulna Skåne på 2,5 timme men så blev det ju idag.

Och en timme efter att vi hade landat var jag i stallet- fördelen när både detta och hemmet ligger ca 2 mil från flygplatsen.

Det var guld att mötas av mockad box, iordninggjort foder och en väldigt välskött Vicke- Anneli har som vanligt gjort ett superjobb med att ”passa” honom.

Lika mycket guld var det att hoppa upp i sadeln, ta tyglarna och börja trava på vår gräsbana som om Vicke ridits som vanligt och inte vilat en vecka!

Den hästen känns ta i trä aldrig stel, i behov av att ”böjas igenom” eller dylikt – inte för mig och Olof i alla fall.

Vet vissa andra hästar jag haft som knappt kunde vara utan dressyrjobb 2 dagar i rad utan att det kändes lite styvt och det var inte alls lika rolig ridning som det är med Vicks.

Nu blev det 30 minuters lättridning i trav och galopp och sedan åkte jag nöjd hem.

Hann precis innanför dörren innan det kom världens ösregn men nu har jag fått min solkvot uppfylld för ett tag framöver i alla fall!

Nu ska jag mysa med Molly resten av dagen- älskade lilla doggy!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>